júl 3, 2018 GDPR Nekomentované

SÚHLAS S UKLADANÍM COOKIES
BOUWEN S.R.O. užíva na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom prispôsobenia zobrazenia webových stránok zbernesuroviny.com. Cookies pre prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu správcu.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google, Facebook.
Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti „Rozumiem“, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.“

Súhlas udeľujete na dobu 1roka. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

AKÉ SÚBORY COOKIE POUŽÍVAME
Súbory cookie používané na našich stránkach je možné z hľadiska ich trvanlivosti rozdeliť na dva základné typy.

Krátkodobé tzv. „session cookie“, ktoré sú iba dočasné a zostávajú uložené vo Vašom prehliadači iba do tej doby, pokiaľ prehliadač zavriete, a dlhodobé tzv. „persistent cookie“, ktoré zostávajú uložené vo Vašom zariadení oveľa dlhšie alebo pokiaľ ich ručne neodstránite (doba ponechania súborov cookie vo Vašom zariadení závisí od nastavenia samotnej cookie a nastavenia Vášho prehliadača).

Z hľadiska funkcie, ktorú jednotlivé cookie plnia, je možné cookie rozdeliť na:

konverzné, ktoré nám umožňujú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov,
trackingové (sledovacie), ktoré v kombinácii s konverznými pomáhajú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov,
remarketingové, ktoré používame pre personalizáciu obsahu reklám a ich správnemu zacieleniu,
analytické, ktoré nám pomáhajú zvýšiť užívateľské pohodlie nášho webu tým, že pochopíme, ako ho užívatelia používajú,
a esenciálne, ktoré sú dôležité pre základnú funkčnosť webu.
Niektoré súbory cookie môžu zhromažďovať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami, a ktoré napr. priamo podporujú naše reklamné aktivity (tzv. „cookie tretích strán“). Napríklad informácie o produktoch kupovaných návštevníkmi na našich stránkach môžu byť zobrazené reklamnou agentúrou, aby sme mohli lepšie prispôsobiť zobrazenia internetových reklamných bannerov na Vami zobrazovaných webových stránkach. Podľa týchto údajov Vás však nie je možné identifikovať.

Na našich stránkach využívame momentálne len cookies ktoré sú potrebné pre správne fungujúcu stránku.

AKO ODMIETNUŤ POUŽÍVANIE SÚBOROV COOKIE ALEBO ICH SPÄTNE ZMAZAŤ
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení.
Súbory cookie je možné pomocou Vášho webového prehliadača odmietnuť alebo nastaviť používanie len niektorých súborov cookie.
Informácie o prehliadačoch a o spôsobe nastavenia predvolieb pre súbory cookie môžete nájsť na nasledujúcich webových stránkach:

ZABLOKOVANIE/AKTIVOVANIE ALEBO VYMAZANIE SÚBOROV COOKIE
Prostredníctvom nastavení prehliadača môžete obmedziť alebo zablokovať súbory cookie.

Ak vôbec nechcete, aby webové stránky vo vašom počítači ukladali súbory cookie, môžete si nastavenia prehliadača prispôsobiť tak, že dostanete upozornenie vždy predtým, než sa súbor cookie uloží. Podobne môžete prispôsobiť nastavenia tak, aby prehliadač odmietal všetky súbory cookie alebo len súbory cookie tretích strán. Môžete tiež odstrániť každý súbor cookie, ktorý už bol uložený. Nastavenia je nutné prispôsobiť samostatne pre každý prehliadač a počítač, ktorý používate.

Ak súbory cookie nechcete, nemôžeme zaručiť bezchybné fungovanie našej webovej stránky. Niektoré funkcie na tejto stránke môžu byť znefunkčnené a niektoré webové stránky nebudete môcť zobraziť. Navyše ak odmietnete súbory cookie, neznamená to, že už neuvidíte žiadne reklamy. Reklamy akurát nebudú prispôsobené Vašim záujmom a budú sa častejšie opakovať.
Každý prehliadač má vlastný spôsob prispôsobenia nastavení. V prípade potreby využite na prispôsobenie nastavení funkciu pomocníka prehliadača.

Viac informácií o zablokovaní súborov cookie na mobilnom telefóne nájdete v príslušnom manuáli.

Ďalšie informácie o súboroch cookie nájdete na webovej stránke http://www.aboutcookies.org/.

INÉ/NEPREDVÍDANÉ SÚBORY COOKIE
Vzhľadom na fungovanie internetu a webových stránok nie sme vždy informovaní o súboroch cookie, ktoré ukladajú tretie strany prostredníctvom našej webovej stránky. To platí predovšetkým v prípadoch, keď naša stránka obsahuje takzvané vložené prvky: texty, dokumenty, obrázky alebo krátke filmy, ktoré sú uložené u tretej strany, ale zobrazujú sa na našej webovej stránke, v jej rámci alebo prostredníctvom nej.

Ak preto zistíte, že sa na tejto stránke nachádzajú takéto súbory cookie, ktoré neboli spomenuté vyššie, dajte nám vedieť. Môžete tiež priamo kontaktovať príslušnú tretiu stranu a opýtať sa, aké súbory cookie ukladajú, za akým účelom, na akú dobu a ako je zabezpečené Vaše súkromie.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

požadovať od správcovi informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,
vyžiadať si u správcu prístup k týmto údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť,
požadovať od správcu vymazanie týchto osobných údajov – vymazanie správca vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami správcu,
a v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

KONTAKTUJTE NÁS
Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa toho, ako spracujeme Vaše osobné údaje, alebo ak chcete uplatniť Vaše práva vyplývajúce z týchto zásad, kontaktujte:

BOUWEN S.R.O.

IČO: 46 720 634
DIČ: 2023537725
IČ DPH: SK2023537725

Prevádzka:
ul. Košická 52
044 31
Kostoľany nad Hornádom

Prevádzka:
ul. Južné nábrežie 15
040 01
Košice

Tel. č. : (+421) 915 041 133
Tel. č. : (+421) 904 104 070
Email : bouwen@bouwen.sk